מרק קצף

חדשות כיפה מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch 30/10/22 11:27 ה בחשון התשפג

צילום: קופרבוש סטודיו
צילום: קופרבוש סטודיו

מצרכים

300 גרם אפונה קפואה

50 גרם סלרי

1 קורט מלח

1 קורט פלפל

50 גרם עשבי תיבול טריים וטחונים

50 מ"ל שמנת לפי הטעם

הוראות הכנה

שמים את האפונה והסלרי בסיר עם מעט מים.

מביאים לרתיחה על עוצמת הכיריים הגבוהה ביותר ולאחר מכן מנמיכים.

חותכים את עשבי התיבול לחתיכות קטנות.

כשהאפונה רכה מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבלים בבלנדר עד שמתקבל מרק קצף.

מתבלים שוב בתבלינים.

מוזגים את המרק ומקשטים בעשבי תיבול.

כתבות נוספות