מצרכים
2 כפות שמן זית
2 בצלים
כוס עדשים ירוקים
1/4 כוס גריסי פנינה
2 כפות אבקת מרק עוף
4 עגבניות חתוכות לקוביות
1/2 צרור עלי פטרוזיליה
1/2 צרור עלי כוסברה
כוס חומוס מושרה במים למשך לילה
כוס אטריות דקות
3 גבעולי סלרי קצוצים
תבלינים:
1 כף כורכום
1 כף זנגביל טחון
הוראות הכנה
1. בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים בצל עד שיזהיב.
2. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס.
3. מוסיפים 7 כוסות מים רותחים ו-2 כפות אבקת מרק בטעם עוף ומבשלים ל-50 דקות.
4. שמים בבלנדר 1 כוס מי בישול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הכוסברה, את התבלינים ואת העגבניות ומעבדים לתערובת אחידה.
5. מוסיפים את התערובת לסיר עם העדשים והגריסים ומבשלים עוד כ-40 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האטריות לסיר ומבשלים כ-5 דקות נוספות.