מרק קרם אפונה

חדשות כיפה 16/12/18 11:44 ח בטבת התשעט

מרק קרם אפונה, צילום: המותג Teka
מרק קרם אפונה, צילום: המותג Teka

מצרכים

מצרכים

500 גרם של אפונה טרייה

1/2 בצל

קומץ עלי מנטה

200 גרם (חבילה אחת) יוגורט טבעי

שמן זית, מלח ופלפל

הוראות הכנה

הוראות הכנה

הפרידו את האפונה מהקליפה, ושימו כמה פולים בצד.

טגנו את הבצל בסיר עם שמן זית, עד שהוא נהיה שקוף.

הוסיפו את יתר האפונה, מזגו מים עד שהאפונה והבצל מכוסים, והביאו לרתיחה.

לאחר 10 דקות הסירו מאשר, וטחנו את התערובת עם קומץ עלי מנטה, מלח ופלפל לפי הטעם.

להגשה

בכל קערה, מזגו כף יוגורט על גבי המרק ופזרו מספר פולי אפונה לא מבושלים לקישוט

המתכון באדיבות חברת Teka

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר