מרק קרם אפונה

ח בטבת התשעט
,
16 בדצמבר, 2018
16/12/2018 11:44
מרק קרם אפונה

מרק קרם אפונהצילום: המותג Teka

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

מצרכים

500 גרם של אפונה טרייה

1/2 בצל

קומץ עלי מנטה

200 גרם (חבילה אחת) יוגורט טבעי

שמן זית, מלח ופלפל

הוראות הכנה

הוראות הכנה

הפרידו את האפונה מהקליפה, ושימו כמה פולים בצד.

טגנו את הבצל בסיר עם שמן זית, עד שהוא נהיה שקוף.

הוסיפו את יתר האפונה, מזגו מים עד שהאפונה והבצל מכוסים, והביאו לרתיחה.

לאחר 10 דקות הסירו מאשר, וטחנו את התערובת עם קומץ עלי מנטה, מלח ופלפל לפי הטעם.

להגשה

בכל קערה, מזגו כף יוגורט על גבי המרק ופזרו מספר פולי אפונה לא מבושלים לקישוט

המתכון באדיבות חברת Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אריה אלדד צילום: Yonatan Sindel/Flash90

פרופסור אריה אלדד בהצעה מפתיעה לאיילת שקד

קרא עוד