מצרכים
מצרכים
500 גרם של אפונה טרייה
1/2 בצל
קומץ עלי מנטה
200 גרם (חבילה אחת) יוגורט טבעי
שמן זית, מלח ופלפל
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
הוראות הכנה
הפרידו את האפונה מהקליפה, ושימו כמה פולים בצד.
טגנו את הבצל בסיר עם שמן זית, עד שהוא נהיה שקוף.
הוסיפו את יתר האפונה, מזגו מים עד שהאפונה והבצל מכוסים, והביאו לרתיחה.
לאחר 10 דקות הסירו מאשר, וטחנו את התערובת עם קומץ עלי מנטה, מלח ופלפל לפי הטעם.
להגשה
בכל קערה, מזגו כף יוגורט על גבי המרק ופזרו מספר פולי אפונה לא מבושלים לקישוט
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות חברת Teka