מרק עגבניות קר

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/09/19 11:37 ח באלול התשעט

צילום: יחצ טאקה
צילום: יחצ טאקה

מצרכים

1 ק''ג עגבניות בשלות

250 גר' לחם (אפשר גם מאתמול)

250 מ''ל שמן זית

מעט חומץ

1 שן שום

הוראות הכנה

שטפו וחתכו את העגבניות. הניחו אותן בצנצנת הבלנדר יחד עם לחם, שום, מלח ורבע מכמות שמן הזית.

הניחו את הצנצנת למשך כמה דקות, בכדי להשרות את הלחם יחד עם שאר המרכיבים.

הוסיפו את יתר שמן הזית, בכל פעם מעט. המטרה היא ליצור קרם חלק ושמן יכול לסייע בתהליך.

הוסיפו את החומץ וערבבו פעם נוספת.

כסו באמצעות ניילון נצמד ואחסנו במקפיא עד להגשה.

הגישו את המרק בקערות ופזרו מעט שמן זית.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות