סגור

מרק ברוקולי ושמנת

כא בחשון התשפא
,
08 בנובמבר, 2020
08/11/2020 16:08
מרק ברוקלי ושמנת

מרק ברוקלי ושמנתצילום: סטודיו TAKE

חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

500 גרם ברוקולי (גבעולים ופרחים בחתיכות)

1 בצל קצוץ גס

1 אגוז מוסקט מגורד

1/2 כפית מלח ים

1 כף חמאה

1 ליטר ציר מרק

100-200 מ"ל שמנת לבישול

מלח

פלפל טחון טרי

מעט עלי בזיליקום

הוראות הכנה

כאשר החמאה בסיר ממיסים על הכיריים, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה.

שוטפים ומנקים את הברוקולי, חותכים את הגבעולים ומוסיפים לסיר, מוסיפים ציר מרק ומבשלים את גבעולי הברוקולי עד שהם רכים.

כעת ניתן להוסיף גם את פרחי הברוקולי (שמתרככים מהר יותר מן הגבעולים) יחד עם מלח לסיר ולבשל עוד מספר דקות. טוחנים את המרק עם בלנדר מוט ומוסיפים את השמנת. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ואגוז מוסקט,

מקשטים בעלי בזיליקום לפני ההגשה

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרכב ב'קומי אורי' צילום: דוברות המשטרה

אלימות ב'קומי אורי': שני חשודים נעצרו

קרא עוד