מצרכים
3-4 בטטות.
1/2 כוס בורגול/קינואה
3/4 כוס עדשים אדומות
1 בצל
2 שיני שום
מעט שמן
מים.
מלח+פלפל.
הוראות הכנה
מטגנים במעט שמן בצל קצוץ ואחרי 2 דקות מוסיפים את השום-כתוש, אחרי 5 דקות הזהבה מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות. מוסיפים את הבורגול והעדשים + תיבול מלח ופלפל,וממלאים את הסיר במים, מרתיחים ומבשלים כ40 דקות.
אפשר לטחון ואפשר גם להשאיר ככה. יוצא טעים מאוד.
הערות
סיר לכמה סועדים
המתכון באדיבות המצאה מוצלחת
שתפו את הכתבה
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!