אפונענע - קרם קר

כד בניסן התשעט
,
29 באפריל, 2019
29/04/2019 12:47
אפונענע

אפונענעצילום: המותג Teka

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

(ל-4 אנשים):

500 גרם אפונה ירוקה – טרייה או קפואה

בצל לבן אחד

800 מ"ל של מרק ירקות

2 כפות של נענע קצוצה טרייה

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל

אפונה, נבטים וגבינת עיזים לקישוט (אופציה)

הוראות הכנה

1. מחממים את שמן הזית בסיר בחום בינוני ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים בעדינות כ -10 דקות.

2. כאשר הבצל רך, מוסיפים את האפונה ואת המרק ומביאים לרתיחה. מורידים לאש קטנה, ומבשלים במשך 10 דקות.

3. מסירים מן האש ומוסיפים את הנענע הטרייה.

4. טוחנים עם בלנדר עד לקבלת תערובת חלקה.

5. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומניחים את הקרם במקרר עד ההגשה.

6. ניתן להגיש את הקרם עם אפונה, נבטים וגבינת עיזים בצד.

המתכון באדיבות המותג Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב שלמה אבינר צילום: יוסי זמיר/פלאש 90

האם מותר להשתמש בתרומת זרע? הרב אבינר משיב

קרא עוד