מתכון פסטייה המשלב פירות יבשים

כח בטבת התשעח
,
15 בינואר, 2018
15/01/2018 13:56
מתכון פסטייה המשלב פירות יבשים

מתכון פסטייה המשלב פירות יבשיםצילום: אסף לוי

חלבי
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

חומרים למלית – 20 יחידות:

150 גרם בצל קצוץ

200 גרם פטריות קצוצות

300 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

200 גרם גבינת פטה מגורדת

30 גרם חמוציות

30 גרם צימוקים

30 גרם שזיפים מגולענים וקצוצים

30 גרם אגוזי מלך קצוצים

(אפשר לשחק עם הפירות היבשים איך שאוהבים להוסיף עוד סוגים או להוריד אם לא אוהבים )

כפית קינמון

שליש כוס סילאן

חומרים להכנת הסיגר:

חבילת עלי סיגר

חצי כוס קמח

כוס מים

הוראות הכנה

אופן הכנה:

ראשית מטגנים את הבצל הקצוץ ולאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות ,מערבבים את שאר המרכיבים בקערה טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן )

מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של "דבק"

אופן הגלגול :לשים 40 גרם בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2ס"מ מהקצה .לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים, לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש

מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם

המתכון באדיבות באדיבות "קפה גרג"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

עודד גז צילום: יחצ

תקדים: בית הדין ביטל את נישואי סרבן הגט עודד גז

קרא עוד