מחבת פטריות וגבינת פטה

יד באדר א'
,
19 בפברואר, 2019
19/02/2019 18:10
מחבת פטריות וגבינת פטה

מחבת פטריות וגבינת פטה צילום: גליה אבירם

חלבי
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

250 גרם פטריות שמפיניון (קופסא 1) פרוסות בעובי 1.5 ס''מ.

100 גרם גבינת פטה.

כף צ'ימצורי מוכן.

8 יחידות אגוזי מלך קלויים שבורים.

מעט קמח תפו''א.

שמן קנולה לטיגון.

מעט מים.

שמן זית כתית.

רבע לימון סחוט.

הוראות הכנה

מחממים את שמן הקנולה בסיר ל-180 מעלות.

בזמן שהשמן מתחמם, מרטיבים מעט את הפטריות הפרוסות בקערה ומוספים את קמח התפו''א עד שהוא מצפה בשכבה דקה את הפטריות.

כאשר השמן חם מניחים את הפטריות בשמן ומטגנים למשך דקה וחצי ומעבירים לקערת ערבוב.

חשוב לא לטגן יותר מידי אחרת הפטרייה מאבדת את הנוזלים!

מניחים את הפטריות המטוגנות בצלחת הגשה עמוקה ומזלפים מעט שמן זית ולימון סחוט, מפזרים מעל את הצימצורי ומפוררים את גבינת הפטה, מפזרים את אגוזי המלך השבורים מעל הכל.

המתכון באדיבות אילן פנחס, שף רשת BBB

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הכל בסדר בתוך המפלגה. איילת שקד צילום: איפאק

שקד לא מוותרת על הנהגת המדינה: "רוצה להיות ראש ממשלה באחד הימים"

קרא עוד