גספצ'ו מלון

חדשות כיפה 06/09/20 13:36 יז באלול התשפ

גספא'צו מלון, צילום: סטודיו טקה
גספא'צו מלון, צילום: סטודיו טקה

מצרכים

קוביות מלון גרם 600 גרם

1/2 בצל טרי

1 מלפפון

1 פלפל ירוק

1 שום

שמן זית כתית 100 מ"ל

מלח

להגשה: עלי נענע רעננים

הוראות הכנה

טוחנים את המלון במעבד מזון, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט שמן זית, וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. לבסוף, שופכים שמן זית בעדינות, ומערבבים שוב.

טועמים לתיבול ומצננים במקרר במידת הצורך.

להגשה: קישוט עדין של כמה עלי נענע.

המתכון באדיבות המותג Teka

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר