סגור

בורקס בשר

כ באלול התשסז
,
03 בספטמבר, 2007
03/09/2007 0:00
בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חצי קילו בשר טחון/הודו

בצק עלים

בצל

שום

מלח, פלפל

אבקת מרק פיטריות

אגוז מוסקט

הוראות הכנה

1. מטגנים את הבצל והשום.

2. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שצבעו משתנה.

3. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד מספר דקות.

4. חותכים חתיכה גדול מהבצק, מפזרים את הבשר במרכזה ומגלגלים את הבצק כך שנוצרת גלילת בצק ממולאה בבשר.

חורצים חריצים בעובי של הפרוסה הרצויה בגלילה.

5. אופים עד שהבצק נאפה.

המלצה:

כדאי לאכול עם רוטב פיטריות.

בתאבון ובהצלחה!

הערות

המתכון באדיבות מומינאמא

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

צעדות השיבה ברצועת עזה. ארכיון צילום: עאבד רחים חאטיב, פלאש 90

קצינים במילואים: נחקרנו במצ''ח כהכנה לחקירת בית הדין הבינלאומי

קרא עוד