רוטב חריף מעושן

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/05/19 12:30 ג באייר התשעט

רוטב חריף מעושן, צילום: shutterstock
רוטב חריף מעושן, צילום: shutterstock

מצרכים

100 גרם רוטב טריאקי

400 גרם רוטב צ'ילי מתוק

50 גרם רוטב סרירצ'ה

20 גרם צ'יפוטלה (חלפניו מעושן)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים במעבד מזון את הטריאקי, צ'יפוטלה והסרירצה למחית חלקה, בקערת ערבוב מוסיפים את הצ'ילי המתוק, מערבבים לרוטב חלק.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות שף אילן פנחס רשת BBB

כתבות נוספות