רימון במילוי סביצ׳ה דג ים

חדשות כיפה לוצ׳נה - luciana 02/09/21 15:13 כה באלול התשפא

צילום: רוגע רחבי
צילום: רוגע רחבי

מצרכים

דג ים לבן טרי לבחירה: דניס/מוסר/פלמידה

רימון

כוסברה

פטרוזיליה

פקאן מסוכר

דבש

מיץ לימון

חרדל

מלח

פלפל

הכנת הרוטב:

1 כף דבש

2 כפות מיץ לימון

1/2 כפית חרדל

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

הוראות הכנה

חותכים את הדג לקוביות קטנות, קוצצים חופן פטרוזיליה וחופן כוסברה.

שוברים את הפקאנים לחתיכות קטנות.

מפרידים את הרימון, מנקים את המילוי, ואת הקליפה עצמה שומרים בצד.

מערבבים את כל המצרכים יחד ומניחים בצורה דקורטיבית בתוך הרימון.

הערות

לאחר הכנת הסביצ'ה יש לערבב את כל חומרי הרוטב ולערבב עם הסביצ'ה

המתכון באדיבות לוצ׳נה - luciana

כתבות נוספות