29 הצעות לתיבול שניצל

מיכאל סעדה 22/12/10 00:00 טו בטבת התשעא

שניצל בטעמים, צילום: shutterstock
שניצל בטעמים, צילום: shutterstock

מצרכים

קודם כל, לטעמי עדיף לצפות את השניצל בקמח מצה ולא בפירורי לחם.

כדי שהשניצל ישאר שניצל אך הוא ישודרג בטעמו, יש להוסיף תבלון יבש לקמח המצה.

יש לי מספר הצעות מה לערב בקמח המצה אך בכל מקרה יש להוסיף מלח ואבקת פלפל.

הוראות הכנה

שניצל צרפתי- גרגירי חרדל או חרדל דיז´ון מגורען.

שניצל וינאי- שומשום קלוי (שניצל וינאי אורגינל מכינים עם כתף עגל!!)

שניצל פיקנטי- פתיתי פלפל צ´ילי חריף.

שניצל אדום- פתיתי פלפל צ´ילי מתוק ומעט פפריקה מתוקה.

שניצל ירוק- פטרוזיליה וכוסברה קצוצים ומיובשים.

שניצל צהוב- כרכום ואבקת מרק.

שניצל חמצמץ- אבקת סומאק.

שניצל מזרחי- מעט כמון, פפריקה מתוקה וחריפה וכוסברה מיובשת.

שניצל זעתר- זעתר ושומשום

שניצל שום- אבקת שום או שום טרי.

שניצל בצל- בצל מטוגן מיובש.

שניצל פלפל- פלפל שחור גרוס.

שניצל קצח- קצח ושומשום

שניצל כרוויה- קימל

שניצל בוטאנג´- מנטה קצוצה מיובשת

שניצל גריל- תערובת תבלינים ל"על האש"

שניצל מתוק- סוכר עם טיפטיפה מלח לאיזון (זה רק לשרוטים במיוחד!!!)

שניצל איטלקי- בזיליקום מיובש, שום כתוש וצנוברים טחונים.

שניצל פיצה- אורגנו ותבלין לפיצה.

שניצל תימני- חוויג´ למרק.

שניצל הודי- קארי

שניצל עיראקי- אבקת עמבה.

שניצל ביסלי- כל מיני סוגי ביסלי גרוס

שניצל רושטי שוויצרי- תפוח אצמה מגורר.

שניצל מרוקאי- ראס אל חנות (לא כל אחד אוהב את זה, טעם דומיננטי של ציפורן וקינמון)

שניצל עראק- אבקת אניס (משוגע לחלוטין!!!)

שניצל טריפה- אבקת חלב (כמובן שפרווה) כך מכינים בקנטאקי פרייד צ´יקן-KFC

השניצל של סעדה- אבקת מרק, כורכום, שומשום, פטרוזיליה מיובשת, פפריקה מתוקה וחריפה ופלפל לבן.

אבל למען האמת ולמען הבריאות

שניצל בלי ציפוי על מחבת טפלון עם טיפה שמן, רוטב סויה, פפריקה, מלח ופלפל עושה את העבודה כמו שצריך ובלי עודפים של שמן, חוץ מזה שהציפוי לא נתפס כמו שצריך על השניצל כיוון שהבשר מוכשר והמלח דוחה את הציפוי.

הערות

את חלק מהמתכונים הנ"ל פרסמתי בפורום לאור בקשת הצעות גיוון ובחרתי לפרסם אותם כמתכונים זמינים

המתכון באדיבות מוחי הקודח

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר