מצרכים
מצרכים:
המילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון (הודו אדום + עוף טחונים)
(1/2 כוס אורז + 3/4 כוס מים + 1 כפית מלח + 1/2 כפית פלפל שחור)
1 בצל קטן + 3 שיני שום + פרוסת לחם מורטבת וסחוטה קלות - כל זה נטחן במעבד מזון והוסף לבשר
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
תבלין גריל
3 ביצים
ירקות למילוי:
פלפלים
קישואים
חצילים
לרוטב:
2 קופסאות רסק עגבניות
1 כף גדושה קמח
מעט שמן
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף תבלין גריל
מלח
אבקת מרק עוף
4 כפות סוכר
5 כוסות מים
1/2 כוס רכז רימונים
הוראות הכנה
אופן הכנה:
תערובת הבשר:
לערבב 1/2 ק"ג בשר טחון עם 1/2 כוס אורז שבושל מראש עם 3/4 כוס מים כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
לטחון במעבד מזון: 1 בצל קטן + 3 שיני שום + פרוסת לחם מורטבת וסחוטה קלות ולהוסיף לתערובת הבשר.
להוסיף: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, תבלין גריל ו 3 ביצים.
ירקות:פלפלים נקיים
אם משתמשים בקישוא וחציל -
להמליח את הירקות מראש ולשטוף משארית המלח.
הרוטב:
במחבת, לטגן כף גדושה של קמח עם מעט שמן עד שמזהיב.
להוסיף למחבת רסק עגבניות, כף פפריקה, חצי כף תבלין גריל, מלח, אבקת מרק עוף ו 4 כפות סוכר.
להוסיף 5 כוסות מים.
להרתיח, לתקן את התיבול, להוסיף חצי כוס רכז רימונים ולהניח בסיר את הממולאים.