כנפים - מתכון מסוג אחר

חדשות כיפה מאגר המתכונים 04/05/15 10:58 טו באייר התשעה

באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם, צילום: באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם
באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם, צילום: באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם

מצרכים

1 ק"ג כנפיים.

לרוטב:

1 בקבוק ברביקיו.

צ´ילי גרוס.

שום.

דבש.

ג´ינג´ר.

קטשופ.

סוכר.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

אופן ההכנה של הרוטב:

שופכים את הסוכר לסיר ויוצרים קרמל. מוסיפים מעט שום, דבש, רבע כפית צ´ילי גרוס, כוס קטשופ, ג´ינג´ר וברביקיו. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, מוסיפים כוס מים ומבשלים כחצי שעה נוספת על אש ממש נמוכה. מוציאים את הרוטב ומסננים.

אופן ההכנה של הכנפיים:

מערבבים את הכנפיים עם מעט קמח ומטגנים בשמן עמוק כ-6 דקות. מקפיצים את הכנפיים ברוטב ומסדרים בצורת פרח. מפזרים מעל שומשום קלוי ובצל ירוק. בתאבון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם

המתכון באדיבות השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם

כתבות נוספות