סגור

שניצל עם רוטב צ'ילי

יח בטבת התשעב
,
13 בינואר, 2012
13/01/2012 12:46
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

שניצל פרוס

רוטב צ´ילי מתוק

מל´´פ

ביצה

קמח

פירורי לחם

שומשום (לא חייב)

שמן לטיגון

הוראות הכנה

1. משרים את חתיכות השניצל ברוטב צ´ילי מתוק, מטבלים במל´´פ לפי הטעם.

2. מניחים במקרר עד שמוכנים לטגן..

3. מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק.

4. מכינים 3 צלחות: צלחת קמח, צלחת עם ביצה טרופה, צלחת עם פירורי לחם ושומשום.

5. לטבול כל חתיכת שיניצל בצלחות, בסדר הבא: קמח, ביצה, פירורי לחם.

6. לטגן בשמן משני הצדדים עד שמוכן.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שוטרים ביצהר צילום: ארגון חוננו

האלימות ביצהר: נריה זארוג נפצע ופונה

קרא עוד