קרפצ'יו בקר

חדשות כיפה שף הבשרים רונן ורה 13/07/22 16:06 יד בתמוז התשפב

צילום: לימור כרסנטי
צילום: לימור כרסנטי

מצרכים

400 גרם פילה בקר טרי ולא מיושן

4-5 כפות שמן זית

כף חומץ בלסמי איכותי

כ-30 מ"ל מיץ לימון

חצי כפית גרגירי חרדל

הוראות הכנה

פורסים דק את פילה הבקר נגד כיוון הסיבים בעזרת סכין חדה.

משטחים על צלחת הגשה.

מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית ומיץ לימון.

מפזרים מעל מעט גרגירי חרדל וטיפות של חומץ בלסמי.

מגישים מיד

כתבות נוספות