פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

יח בכסלו התשפ
,
16 בדצמבר, 2019
16/12/2019 10:20
פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניותצילום: נמרוד סונדרס

בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

רשימת חומרים לתבנית בקוטר 26:

3 תפוחי אדמה לבישול

2 חלמונים

½ ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל קלוף וקצוץ דק

3 שיני שום כתושות

4 כפות רסק עגבניות

1 כוס מחית עגבניות

1 כוס שימורי אפונת גינה עדינה

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.

מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.

בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.

מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ומחית עגבניות, שימורי אפונת גינה עדינה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות, מוסיפים מלח ופלפל .

יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים.

משטחים את הפירה מעל הבשר בשכבה אחידה.

אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 צילום: פלאש 90. מרים אלסטר

מנהלי מוסדות בחמ"ד מגייסים את שרי הליכוד הסרוגים: "עתיד החינוך הדתי תלוי בכם"

קרא עוד