פרגיות בתנור

חן ואלון קורן 26/09/21 11:20 כ בתשרי התשפב

פרגיות בתנור, צילום: חן ואלון קורן
פרגיות בתנור, צילום: חן ואלון קורן

מצרכים

פרגיות

2 בצלים

3 תפו"א

מלח, פלפל, חצי כף פפריקה, חצי כפית בהרט, חצי כף דבש, חצי כפית כמון, אפשר קצת סומק, לא חובה.

שמן זית

הוראות הכנה

שמים את הפרגיות בקערה, רצוי להוריד את השומן, שלא יישרף כמו שלי.

מערבבים יחד עם כל התבלינים ועם מעט שמן זית. לשים היטב מניחים בצד.

מחממים תנור ל180 מעלות עליון תחתון.

קוצצים את הבצל ואת תפוחי האדמה לקוביות בעובי 1-1.5 ס"מ

מערבבים יחד ומפזרים בתחתית התבנית.

על הירקות מסדרים את הפרגיות, מכסים בנייר כסף ולתנור.

שעה ככה.

אחרי שעה להוריד את הכיסוי ולתת צריבה של 20 דקות בגריל, אבל מאמצע התנור, שלא יישרף.

המתכון באדיבות חן ואלון קורן

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר