פלפלים ממולאים של מיצמיצ

יב בתמוז התשעג
,
20 ביוני, 2013
20/06/2013 8:19

צילום: shutterstock

בשרי
עד 3 שעות
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים:

המילוי:

1/2 ק"ג בשר טחון (הודו אדום + עוף טחונים)

(1/2 כוס אורז + 3/4 כוס מים + 1 כפית מלח + 1/2 כפית פלפל שחור)

1 בצל קטן + 3 שיני שום + פרוסת לחם מורטבת וסחוטה קלות - כל זה נטחן במעבד מזון והוסף לבשר

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

תבלין גריל

3 ביצים

ירקות למילוי:

פלפלים

קישואים

חצילים

לרוטב:

2 קופסאות רסק עגבניות

1 כף גדושה קמח

מעט שמן

1 כף פפריקה מתוקה

1/2 כף תבלין גריל

מלח

אבקת מרק עוף

4 כפות סוכר

5 כוסות מים

1/2 כוס רכז רימונים

הוראות הכנה

אופן הכנה:

תערובת הבשר:

לערבב 1/2 ק"ג בשר טחון עם 1/2 כוס אורז שבושל מראש עם 3/4 כוס מים כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.

לטחון במעבד מזון: 1 בצל קטן + 3 שיני שום + פרוסת לחם מורטבת וסחוטה קלות ולהוסיף לתערובת הבשר.

להוסיף: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, תבלין גריל ו 3 ביצים.

ירקות:פלפלים נקיים

אם משתמשים בקישוא וחציל -

להמליח את הירקות מראש ולשטוף משארית המלח.

הרוטב:

במחבת, לטגן כף גדושה של קמח עם מעט שמן עד שמזהיב.

להוסיף למחבת רסק עגבניות, כף פפריקה, חצי כף תבלין גריל, מלח, אבקת מרק עוף ו 4 כפות סוכר.

להוסיף 5 כוסות מים.

להרתיח, לתקן את התיבול, להוסיף חצי כוס רכז רימונים ולהניח בסיר את הממולאים.

הערות

שווה להתאמץ ולהכין סיר גדול ולהקפיא מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הכנרת יורדת. ארכיון צילום: shutterstock

מפלס הכנרת מוסיף לרדת

קרא עוד