עוף ביין על הכיריים

ח בסיון התשעא
,
10 ביוני, 2011
10/06/2011 14:55
עוף ביין

עוף בייןצילום: שאטרסטוק

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

כרעיים מחולקים לתבל במלח ופלפל ולטגן להשחמה קלה

1 בצל פרוס להזהיב במעט שמן

להוסיף:

1 גזר חתוך לקוביות

גבעול סלרי פרוס דק

סלסלת פטריות פרוסות דק או פטריות מיובשות

3-4 שיני שום

לטגן כ-5 דקות

להוסיף את העוף

+

1/2 1 כוסות יין אדום יבש

1 כוס מרק

לתבל בטימין ומעט רוזמרין

לבשל עד שמצטמצם ב-50% כשעה וחצי

הוראות הכנה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

גרשון מסיקה מתוך הראיון צילום: צילום מסך

מסיקה: "עשיתי מה שכל ראש מועצה היה עושה"

קרא עוד