נזיד בקר חורפי עשיר

כו בטבת התשפ
,
23 בינואר, 2020
23/01/2020 13:32

צילום: יחצ TEKA

בשרי
חצי שעה- שעה
בינוני

מצרכים

500 גר' בשר בקר

15 גר' קמח

30-45 מ''ל שמן זית כתית

10 בצלי שאלוט, קלופים ושלמים

2 גזרים, קלופים וחתוכים

200 מ''ל יין פורט, מתוק ומחוזק

200 מ''ל מים או ציר בקר

1-2 קורנית טרייה

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

פזרו את הקמח על הבשר, נערו על מנת שלא יישארו עודפי קמח על הבשר.

חממו את השמן בתבנית אפייה מקרמיקה והשחימו את הבשר באמצעות חימום בטמפרטורות גבוהות. עשו חריצים באמצעות כף והניחו בצד.

החלישו את החום והוסיפו את בצלי השאלוט והגזרים. בשלו במשך כ-2 או 3 דקות לפני שתחזירו את בשר הבקר לתבנית.

הוסיפו את היין ובשלו ללא כיסוי בחום גבוה למשך מספר דקות עד שהאלכוהול יתאדה.

הוסיפו מים או ציר בקר, את הקורנית, המלח והפלפל השחור.

כסו את תבנית האפייה ובשלו על אש קטנה למשל כמה שעות בחום נמוך, או עד שהבשר יתרכך.

תוכלו לתת לתבשיל לנוח למשך כמה שעות או אפילו עד למחרת. הגישו עם פירה על מנת ליצור

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
24.01.2020

1. קדירת חרס על אש גלויה? על איזה כיריים מדובר? (חן)

דווח על תגובה לא ראויה
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הסלט החשוד צילום: צילום מסך

היזהרו: חיידק נמצא בסלט הטחינה של חברת הסלטים "שמיר"

קרא עוד