מקלות שניצל אפויים

חדשות כיפה 15/09/19 12:34 טו באלול התשעט

צילום: נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס

מצרכים

מרכיבים ל-3-4 מנות:

1 חזה עוף שלם

4 ביצים

1 כוס קמח של מאסטר שף

2 כוסות פירורי לחם של מאסטר שף

1 כפית מלח

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו יבש (אופציונלי)

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות, כמו שניצלונים.

שוברים את הביצים לקערה רחבה וטורפים.

מכינים קערה עם הקמח ועוד קערה עם פירורי הלחם.

מוסיפים לקערת פירורי הלחם את כל התבלינים ומערבבים.

טובלים כל רצועת עוף בקמח, לאחר מכל בביצה, ולבסוף בפירורי הלחם ומסדרים על גבי התבנית.

אופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה. הופכים לצד שני באמצע האפייה.

מגישים מיד עם קטשופ.

הערות

הגשה:
קטשופ
מיונז של מאסטר שף

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות

המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר