מאפה משה בתיבה

ח בסיון התשעט
,
11 ביוני, 2019
11/06/2019 13:05
משה בתיבה

משה בתיבהצילום: שני הלוי

בשרי
עד 10 דקות
בינוני

מצרכים

מרכיבים למאפה עגול גדול:

1 חבילה בצק עלים פרווה

24 נקניקיות מיני

2 כפות חרדל דיז'ון מאסטר שף

1/4 כוס מיונז מאסטר שף

ציפוי:

1 ביצה

שומשום

שומשום שחור

הגשה:

ספייסי מיונז מאסטר שף או רוטב צ'ילי מאסטר שף

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. סה"כ מתקבלים 8 משולשים גדולים. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.

מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.

מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.

מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערה שבמרכז המאפה.

המתכון באדיבות מאסטר שף

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

שכונת הר חומה בירושלים צילום: הדס פרוש, פלאש 90

אושר: רחוב בירושלים על שם הרב יהודא ליאון אשכנזי 'מניטו'

קרא עוד