סגור

חזה עוף בחרדל

ב בשבט התשעב
,
26 בינואר, 2012
26/01/2012 23:17

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

3 כפות שמן

חצי כפית כורכום

כפית אבקת שום או שום כתוש

כף אבקת מרק

רבע כפית פלפל שחור

חצי כוס מים

3 כפות רוטב סויה

כפית גדושה חרדל

כפית מלח

הוראות הכנה

לערבב את הכל ולשפוך על ומתחת לחזה עוף פרוס (בערך 10 נתחים)

אפשר להוסיף גם תפוחי אדמה שקצת בושלו קודם

לאפות צי שעה בתבנית מכוסה ועוד רבע שעה בתבנית פתוחה

הערות

10 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

 משרד החינוך צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

"צר לי שהמינוי היה מלווה בסערה". מפמ"רית התנ"ך החדשה בתגובה ראשונה

קרא עוד