חזה עוף במחבת או "על האש"

יג באייר התשסט
,
07 במאי, 2009
07/05/2009 0:00

צילום: shutterstock

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1/4 כוס מיונז

1/4 כוס חרדל

1/4 כוס קטשופ

1/4 כוס רוטב צ´ילי

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

הוראות הכנה

לערבב הכל ולמרוח על החזה הפרוס/דפוק משני הצדדים ולטגן קלות משני הצדדים.

*מאוד מלכלך את השמן. אם עושים כמות צריך להחליף שמן מדי פעם

הערות

המתכון באדיבות שכנה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הפגנה הקוראת לגירוש מסתננים. ארכיון צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

הרב רפי פרץ בדרום תל אביב: "יש לנו אחריות לדאוג לרווחת המסתננים"

קרא עוד