מצרכים
כיכר לחם שחור שלם
רבע קילו בשר בקר טחון
בצל בינוני
2 שיני שום
ביצה
מלח פלפל
תבלינים
הוראות הכנה
לוקחים את כיכר הלחם וחותכים ממנו את הקשה לאורך הכיכר, קל שמתקבלות 4 חתיכות. זה יהיה הבסיס של המנה.
מהתוכן של הלחם חותכים שתי פרוסות ומשרים במים.
קוצצים את הבצל ואת השום.
בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם הבצל והשום, עם הביצה והתבלינים.
סוחטים את הלחם הרטוב, ומסיפים לקערה. מערבבים.
מסדרים את התחתיות מהקשה של הלחם על מגש אפיה.
שוטחים שכבה דקה של תערובת הבשר על הלחם.
אופים בתנור במצב גריל (למעלה חום גבוה) כ10 דקות. הבשר צריך להיות מוכן, והלחם שחום בקצוות.
בתאבון.
הערות
המתכון באדיבות הדמיון הפרוע שלי