סגור

המבורגר בלחם

ו בטבת התשסט
,
02 בינואר, 2009
02/01/2009 0:00

צילום: pixabay

בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

כיכר לחם שחור שלם

רבע קילו בשר בקר טחון

בצל בינוני

2 שיני שום

ביצה

מלח פלפל

תבלינים

הוראות הכנה

לוקחים את כיכר הלחם וחותכים ממנו את הקשה לאורך הכיכר, קל שמתקבלות 4 חתיכות. זה יהיה הבסיס של המנה.

מהתוכן של הלחם חותכים שתי פרוסות ומשרים במים.

קוצצים את הבצל ואת השום.

בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם הבצל והשום, עם הביצה והתבלינים.

סוחטים את הלחם הרטוב, ומסיפים לקערה. מערבבים.

מסדרים את התחתיות מהקשה של הלחם על מגש אפיה.

שוטחים שכבה דקה של תערובת הבשר על הלחם.

אופים בתנור במצב גריל (למעלה חום גבוה) כ10 דקות. הבשר צריך להיות מוכן, והלחם שחום בקצוות.

בתאבון.

הערות

4-6 מדובר בחיקוי ביתי למתכון התורכי לחמעג´ון. מעין פיצה של בשר. מתאים גם ללחם קצת יבש.
את השאריות של התוכן של הלחם אפשר לחתוך לקוביות ולהכין קרוטונים.

המתכון באדיבות הדמיון הפרוע שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב קנייבסקי צילום: Yaakov Nahumi/Flash90

נתניהו פנה לבית הרב קנייבסקי, בבקשה לתמיכה בהמשך הסגר

קרא עוד