לביבות אפויות מטופו

גם בחנוכה אפשר לאכול נכון, מתכון בריא ללביבה הקלאסית. בתאבון

19/12/02 00:00 יד בטבת התשסג


החומרים:
350 גר' טופו (קוביה)
2-3 כפות רוטב סויה מסוג תמרי
1-2 כפיות שורש זנגויל (ג'ינג'ר) מגורר
1 כפית אבקת שום
2 חלבוני ביצה
3 כפות קמח תופח
פלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:
1. חותכים את הטופו לקוביות של 1 ס"מ
2. משרים את הקוביות במישרה (מרינדה): רוטב סויה, זנגויל מגורר ואבקת שום. משרים לפחות לחצי שעה ואפשר גם למשך הלילה בקירור.
3. מסננים את הטופו מהמישרה ומייבשים בנייר.
4. במעבד מזון עם דיסקית הפומפיה הגסה מגררים את הטופו.
5. מערבבים את הטופו עם הקמח, הביצים והפלפל.
6. מרססים תבנית אפייה במרסס שמן, מלבבים לביבות מהעיסה ומסדרים בתבנית. אפשר לרסס גם על הלביבות.
7. מכניסים לתנור בחום בינוני ל10- דקות מכל צד עד להשחמה.

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר