גלידה פרווה טעימה וקלה

מתכון פשוט לגלידה פרווה בכל טעם שתרצו, מומלץ לסוף סעודת השבת..

21/12/02 00:00 טז בטבת התשסג

רכיבים:


1 קצפת ריץ'
5 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
4 כפות ברנדי טוב
1 מיץ פריגת קטן באיזה טעם שאוהבים

אופן הכנה:


מקציפים הריץ'
בקערה אחרת מקפיצים החלבונים עם הסוכר
בקערה אחרת מערבלים היטב החלמונים, הברנדי והפריגת
מאחדים התערובות בקיפול
מקפיאים ונהנים


הערות:
לשים מעל רוטב יין או רוטב נענע
תענוג

אל תשחקו אותה: כך תוכלו ללמוד בקלות את ההלכה. כל הפרטים >>

כתבות נוספות

/
המשך באמצעות
שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון
יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר