פרק תהילים להצלחה במבחן

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 14/06/23 10:16 כה בסיון התשפג

שאלה

שלום,

רציתי לדעת האם זה בסדר לקרוא פרק תהילים להצלחה במבחן עבור בן זוגי. הוא סטודנט בבאר שבע וכרגע אין אצלו בביתו ספר תהילים ולכן הייתי מעוניינת לקרוא בשבילו. מה אני אמורה לעשות כדי שההצלחה תהיה עבורו? כמו כן הרב שמואל אליהו ענה למישהו עבור קריאת תהילים להצלחה במבחן והסביר על פרק קיט שצריך לקרוא לפי שמו הפרטי של האדם. אם אני קוראת בשבילו אני אמורה לקרוא לפי השם שלו?

תודה רבה

שני

תשובה

בס"ד

שלום רב.

תקראי מפרק קיט' שבתהילים את אותיות שמו.

לדוגמא: אם קוראים לו מרדכי- אז תקראי מפרק קיט' את האות מ', ואחר כך את האות ר', ואחר כך את האות ד', ואחר כך את האות כ', ואחר כך את האות י'.

כמו כן תקראי 5 פעמים את מזמור סה' שבתהילים , ותכווני סה = סגולת ההצלחה (בשם הרב משה לוי זיע"א)

בהצלחה רבה.