חזרה בתשובה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/03/24 12:03 יט באדר ב'

שאלה

אני באה משפחה חילונית, בשבת אני לא מדליקה אש ואני גם שומרת כשרות מחכה אחריי בשר וחלב וכמובן לא אוכלת ביחד, חוגגת את כל החגים וצמה את כל הצומות,

בזמן האחרון אני מרגישה עוד יותר קרובה לדת ואפילו לקודש ברוך הוא

שבת הזאת אפילו שמרתי ואני כבר 3 חודשים מברכת לפני שאני אוכלת לפעמים אני מרגישה שיש מעליי מין שמירה עליונה

ואני רוצה להתחזק יותר להראות לו שזה לא סתם, שאני מודעת שהוא מעמיד אותי במחסנים כי הוא יודע שאני יעבור אותם.

ולסיום אני רוצה להתקרב עוד יותר לדת

ואני לא יודעת איך אשמח לעזרה בנושא

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשרייך שאת זוכה לקרבת ד'.

כדאי לבדוק האם יש לכם באזור איזה מדרשה שאפשר להשתתף בשיעורים שלהם, אולי גרה באזורך איזו אשה שלמדה תורה והיא מוכנה ללמוד אתך איזה פרק זמן בשבוע, זה יכול מאד לעזור אם תלמדו את ספורי התורה בצורה מסודרת, עיקרי אמונה, אפשר ללמוד גם ספר מסילת ישרים, תפקחי עין בסביבה שלכם אולי תוכלי למצוא בחורה או אשה שיכולה ללמוד אתך באופן פרטי.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ