חותם שלמה התייעצות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/03/24 19:14 יא באדר ב'

שאלה

שלום לרבנים שמי שלום בן 45.8

הייתי אתמול יום רביעי 20/03/2024 אצל הקבליסט יצחק מזרחי בכלל שאני מרגיש שהמזל שלי חסום אין לי זיווג, לא היה לי לעולם חברה,לא מצליח לי במבחנים, בפרנסה אני תקוע

הוא רשם את הגיל שלי שמי ושם אמא והוא ביקש ממני להעביר את הקלף שרשם את שמי ושם אמא בין חריץ הספר והקריא את הפסוק

הוא הסביר לי אחריי קריאת הפסוק שאני חסום וכל הברכות שיורדות מהשמים נופלות לבאר מים שזה לא טוב ואז לקחו לי כסף 2,550 על חותם שלמה שצריך לשים מעל הראש 40 יום

אשמח לעצתם של הרבנים האם זה נכון?? והאם זה בסדר שהלכתי לקבליסט

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אל תפנו אל האלילים, תמים תהיה עם ד' אלוקיך, כל התעשיה הזאת מגלגלת כסף בלבד, ואין בה ממש. על כן כך את כספך ותחלק לעניים ונזקקים, אולי תוכל לשבת וללמוד תורה, להתמיד בתפילות, וזה יתן לך קרבת ד'. יש רק דרך אחת והיא להתקרב להשי"ת, לא קמיעות ולא השבעות שאלו דברים חצוניים, האמת היא הקב"ה, והדרך היא להתקרב אליו.

שבת שלום

פורים של שמחה ואורה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ