ספר על שדים

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 15/03/24 12:09 ה באדר ב'

שאלה

שלום!

ממש לאחרונה יצא ספר חדש שעוסק בשדים (ע״פ היהדות)

בגדול העלילה היא על בת שירות שנקלעת לסיטואציות קשרים מעורבים בהם. מניחה שבגוגל יהיו יותר פרטים, הספר נקרא ׳חרשתא׳

ראיתי שהוא יצא והזמנתי, אני אוהבת ספרים בסטייל הזה וחשבתי שיהיה נחמד לשם שינוי לקרוא פנטזיה (?) עם מקורות מהיהדות. אח״כ חשבתי ע זה שוב והבנתי שאולי זה לא מתאים, לא יודעת לשים את האצבע על מה בדיוק ואשמח אם הרב יוכל להגיד האם לדעתו זה מתאים, ואם אפשר שזה יהיה עם פירוט והסבר. תודה רבה!

תשובה

שלום. אולי פעם היה שדים, היום אין . אם את מתיחסת לזה כמו ספר פנטזיה וברור לך שהכל דמיונות אין בעיה לקרוא.

לצערי יש "רבנים" וכל מיני שרלטנים שעדיין מעצימים את נושא השדים ומזה צריך להיזהר