זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 30/01/24 18:03 כ בשבט התשפד

שאלה

שלום הרב לאחרונה הכרתי בה בחורה כלבבי וברוך ה הכל טוב (ומקווה שנתארס בעזה)

מה שמפריע לי מאוד שאנחנו שומרים נגיעה וריחוק כהלכה ולא ישנים או מתקרבים וכו ביחד..

הבעיה שיש לי פחד וחשש שאחרי שאתחתן ונהיה ביחד הגוף שלה ידחה אותי

האם מותר לי לצורך הקשר והנישואים לחבק אותה /לראות אותה בצורה חשופה וכו ?

תודה רבה !

תשובה

ב"ה,

ואיך היא תגיב במצבי לחץ אתה יודע?

ואיך היא תגדל את הילדים שלכם אתה יודע?

ואיך היא תתיחס אליך כשדברים לא יסתדרו אתה יודע?

יש המון דברים שלא יודעים לפני החתונה ואי אפשר לעשות דוקטורט על זה,

אלא צריך לבדוק התאמה בסיסית

שרוצים להיות יחד

שיודעים לדבר ולנהל שיח,

שיש תקשורת ביניכם

ויש קשר בסיסי שאיתו תוכלו להתגבר על משברים ודברים בלתי צפויים.

ועוד כמה דברים יסודיים.

ובכלל אם תראה ותדחה תעזוב ותקח אחרת להתנסות?

וכי בנות זה עגבניות שבודקים כל אחת?

אלא צריך את הדברים וביחד בונים את הקשר.

בברכה

דני ארגמן