זוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 20/01/24 18:45 י בשבט התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב אומנם זה לא גיל מבוגר מבוגר אבל אני מרגישה בשלה כבר לזוגיות ובעל וילדים

העניין שאני מתפללת כל שבת פרשיות מספר דברים ומבקשת גם שיכירו לי ונמצאת גם באתרים ובאמת מנסה אבל בכל מצב שזה נראה שהפגישה הראשונה מצליחה הבחורים פשוט לוקחים צעד אחורה ישר ומסרבים

השאלה שלי אם יש אפשרות שעשו לי חסימה בכיוון הזוגי?? כי באמת שזה לא פעם ראשונה ועם כל האמונה שיש בי זה מרגיש רע שזה קורה כל פעם מחדש ולא מצליחה למצוא אף אחד

תשובה

שלום,

אין שום חסימה,

אם את מרגישה שזה חוזר על עצמו ויתכן שזה תלוי באופן שאת נגשת לדייט אז כדאי להתייעץ עם אשת מקצוע בעניין.