מה קורה עם התופעה הבזויה והמכוערת הזאת?

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 07/01/24 15:59 כו בטבת התשפד

שאלה

שלום לך כבוד הרב.

מה יש לך לומר על התופעה המכוערת והמחרידה הנוהגת בזמן האחרון.

רבנים ורבניות, מנהלי מוסדות לימוד חרדים, מורים ואנשי חינוך חרדים מתערבים בצורה בוטה ומבזה בבחירות גרושים - גרושות.

מתערבים ללא כול בקשה בזוגיות של אנשים וכמובן מציעים להם בחור חרדי ומחליטים בכוחניות חסרת גבולות עבור הגרוש - גרושה בעזרת איומים שיעזבו את בן הזוג הנוכחי ואם לא יסלקו את ילדיהם מתלמודי תורה ומוסדות חרדים שונים, גועל נפש, תופעה מכוערת ומבוזה.

תשובה

שלום וברכה,

א. אני אישית לא מכיר את התופעה שאתה מתאר.

ב. מציע לך לפנות לרבנים שאולי מכירים את התופעה ולקבל את התייחסותם/ ועזרתם בנידון.

ברכה והצלחה