בני עקיבא

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/10/04 19:49 כז בתשרי התשסה

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!!

אני בן 14 ויש לי הרגשה שבני עקיבא לא כל כך מתאימה לדתיים קודם כל בגלל המפגש של הבנים והבנות הם אומנם לא יושבים אחד ליד השני אבל הם קרובים זה לזו בצורה שלפי דעתי לא כל כך מתאימה וגם אין בעיה עם זה שהקומונרית עומדת באמצע של כל החניכים ושרה את ההמנון ולרוב שומעים גם את קולה לבד זה לא כל כך מתקבל בדעתי שיקרו דברים כאלו וחוץ מזה המדריכים יכולים לחנך קצת את עצמם ואולי תהיה להם אפשרות לנסות לחנך אותנו.

מה הרב חושב על זה??

מה אפשר או צריך לעשות בנידון??

תודה רבה

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

מה שצריך תיקון יש לתקן.
כדאי לך לפנות למדריך ולשוחח איתו על כך.
ואולי כדאי לך לארגן עוד כמה חברים שהם "בראש שלך" וביחד לנסות לחשוב עם המדריך כיצד ניתן לתקן את מה שצריך לתקן בסניף.
ובכל סניף יש דברים טובים ויש דברים שצריך לתקן ואולי כדאי לעלות על מסלול של חיזוק הדברים הטובים ורק אח"כ מתוך זה לצאת אל התיקון בעוצמה ,באומץ בנעימות, ומתוך תחושה שזו האמת.

בהצלחה,

עוזיאל