חלום על כוכבים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/12/17 16:01 ו בטבת התשעח

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב.

לפני כמה ימים חלמתי חלום מאוד מוזר.

חלמתי שאני יוצא מבית הכנסת לבד ומתחיל ללכת לכיוון הבית שלי אחרי כמה שניות אני מסתכל לשמים ורואה כוכבים שמסודרים בצורה מוזרה בצד ימין היה שלושה כדורים בצורה של מגדל ומעליהם חץ ובצד שמאל היא בדיוק אותו הדבר ושני החצים הצביעו לכוכבים שהיו בצורת השמש היו עוד כמה פרטים אבל אותם אני לא זוכר כי בחלום לא יכולתי לעצור אני פשוט הלכתי וכשהגעתי לבית אמא שלי שאלה אם ראיתי את הכוכבים ואמרתי כן אחר כך ניסיתי לראות עוד פעם את הכוכבים ולא הצלחתי ואז חזרתי לאותו מקום שראיתי אותם בהתחלה והם לא היו שם.

אני לא יודע מה פשר החלום.

אשמח לדעת מה פשר החלום ומה אתה חושב עליו.

תודה

תשובה

שלום וברכה

פרשן החלומות המוסמך ביותר לחלומות שלך הוא - אתה בעצמך !

הדרך לעשות זאת עוברת בניסיון לשחזר מה הרגשת בחלום עצמו.

לאמור: לא להיכנס לשאלה מה כל פרט בחלום אומר, ומהו המשל ומה הנמשל, אלא מה הייתה התנועה הנפשית שהחלום הזה עורר בך בעת החלום עצמו.

בעזרת דרך זו, תוכל ללמוד הרבה יותר על עצמך מכל דבר אחר.

ומתוך כך, לשאול את עצמך לאן אתה רוצה להוליך את החלום הזה, שהלוא "כל החלומות הולכים אחר הפה", ואתה זה שיכול לעשות את משמעות החלום הזה לאור הדרך בה תוביל את החלום עצמו: מה הוא מעורר בך, מה אתה למד ממנו על עצמך ועל הסובב אותך וכדו'.

ובדרך זו, ייפתח בפניך שער לחיות את החלום.

כל טוב ועבודה מוצלחת