עכשיו במדור היועצים

  1. מירנהדפנה מאיר
  2. המשך לשאלהד"ר צבי מוזס, מכון שילה
  3. המשך לגיסתי...ד"ר צבי מוזס, מכון שילה
  4. עלות התאמת דיאפרגמהדפנה מאיר
  5. גיסתי....ד"ר צבי מוזס, מכון שילה
יחצ. קפה גו

מתכון : וופל טופ-פטריות

אז מי אמר שוופל בלגי חייב להיות רק מתוק? מצ"ב מתכון של וופל טופ-פטריות חמים, פריך, מושחת ומנחם, שניתן להכין בקלות בכל בית

שירה רביד בשיתוף קפה ג´ו
י"ג שבט תשע"ז, 09/02/2017 16:44

המתכון באדיבות רשת קפה ג'ו:

מצרכים לבלילה:

  • 245 גרם קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 100 מ"ל שמן
  • 420 מ"ל חלב
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל

מצרכים למנת הוופל הבלגי:

  • 3 כפות גבינת שמנת
  • 80 גרם של פטריות חתוכות לרבעים
  • 2 כפות מוצרלה מגורדת
  • בצל ירוק

הכנת בלילת וופל בלגי:

  • מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח עד לקבלת מרקם אחיד.
  • מערבבים בנפרד את השמן, החלב והביצים. לאחר שמקבלים נוזל אחיד, יש להוסיפו לקערה השנייה ולערבב היטב.
  • להוסיף את תמצית הוניל, עד לקבלת מרקם אחיד
  • שופכים את הבלילה לתוך טוסטר וופל בלגי

הכנת פטריות מוקפצות:

  • מחממים מחבת.
  • מוסיפים שמן זית.
  • מוסיפים 150 גרם רבעי פטריות.
  • פזרו מעט מלח ופלפל גרוס.
  • הקפיצו הכל במחבת עד להשחמה.

הכנת הוופל הבלגי:

  • מורחים על הוופל החם את גבינת השמנת
  • מניחים את הפטריות, ומעליהן מפזרים את המוצרלה
  • מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות, עד להקרמה
  • לקישוט: מפזרים שבבי בצל ירוק ומגישים.

 

 

לחצו על הלייק ותקבלו את כל הסיפורים לפייסבוק שלכם
תגובות
כתוב תגובה



טרם התקבלו תגובות

כיפה בפייסבוק כיפה בטוויטר תוסף חדשות כיפה לכרום כיפה מאחורי הקלעים אפליקציית חדשות כיפה לאיפון אפליקציית חדשות כיפה לאנדרואיד