עכשיו במדור היועצים

  1. מירנהדפנה מאיר
  2. המשך לשאלהד"ר צבי מוזס, מכון שילה
  3. המשך לגיסתי...ד"ר צבי מוזס, מכון שילה
  4. עלות התאמת דיאפרגמהדפנה מאיר
  5. גיסתי....ד"ר צבי מוזס, מכון שילה

מתכון: מאפה של חורף

תפוחי אדמה, גבינות, ערמונים ופטריות - יוצרים יחד שילוב מנצח. מתכון מהיר, משביע ומרשים שתוכלו להכין בעצמכם

אינס שילת גבאי
כ"ט כסליו תשע"ז, 29/12/2016 12:40

כמות כפולה לתבנית חרס בקוטר 24

 

מצרכים:

2 תפ"א אדמה גדולים מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות

1 שקית של ערמונים קלופים בואקום

2 פטריות פורטובלו גדולות חתוכות לקוביות

קמצוץ של אגוז מוסקט

מיכל קטן של שמנת לבישול- 9%

100 גרם גבינת פקורינו או פרמז'ן מגוררת

1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות

חצי כפית מלח

פלפל שחור גרוס

שמן זית

תבנית חרס בקוטר 24
 
 

ההכנה:

בקערה מניחים את קוביות תפוחי האדמה, הערמונים והתבלינים.

מטגנים במחבת קטנה עם כפית שמן זית את הפטריות והבצל כ- 5 דקות, מוסיפים את השמנת לבישול ל- 2 דקות מערבבים ומוסיפים את תכולת המחבת לקערה, מוסיפים 50 גרם גבינה מגוררת ומערבבים.

משמנים תבנית חרס ומעבירים את תכולת הקערה, מפזרים מעל את יתרת הגבינה ואופים בחום של 180 מעלות  עד שהמאפה זהוב.

 

(צילום: אפיק גבאי)

המתכון באדיבות ובחסות מועצת החלב

לחצו על הלייק ותקבלו את כל הסיפורים לפייסבוק שלכם
תגובות
כתוב תגובה



טרם התקבלו תגובות

כיפה בפייסבוק כיפה בטוויטר תוסף חדשות כיפה לכרום כיפה מאחורי הקלעים אפליקציית חדשות כיפה לאיפון אפליקציית חדשות כיפה לאנדרואיד