יציאה בשבעה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/08/16 18:40 יח באב התשעו

שאלה

שלום לכבוד הרב,

לצערי הרב לאחרונה סבא שלי נפטר ועכשיו אבי יושב שבעה והאווירה בבית כמובן מעיקה,אבל רציתי לשאול אם מבחינה הלכתית מותר לי לצאת במהלך ימי השבעה כמו נגיד ללונה פארק וכאלה ? אם זה מתאים...כי רציתי לנצל את המעט שעוד נשאר מהחופש הגדול ואני עכשיו לא כל כך יודעת מה לעשות, כי זה נחת עליי בבום כזה אחרי כל התכנונים וזה...

אשמח לתשובה ,בתודה מראש :]

תשובה

שלום וברכה

אם אני מבין נכון - את לא יושבת שבעה, כי את הנכדה.
מותר לך אפוא לצאת מהבית, ולעשות את שברצונך, ורק בבית לא לעשות דברים בניגוד לאבלות של אביך.

כל טוב