שתי הארות

חדשות כיפה רבני כושרות 08/02/16 16:06 כט בשבט התשעו

שאלה

א. בזמנו הייתה שאלה על ברזל עדין של דרך חיים. דיברתי עם החרבה והם אמרו שמה שכתוב ליד סימון הכשרות בהוראת רופא הכוונה שהכשרות היא רק עבור מי שקיבל הוראה מרופא לקחת את הברזל.

ב. בשאלה שפורסמה לאחרונה על טחינה בישול ישראל יש קישור כנראה לא נכון שלא קשור לשאלה.

תודה רבה על הכל!!!!

תשובה

תודה על ההערות
1. ברזל- לא ראיתי ברזל שכתוב כך אנא שלח במייל תמונה. שאלה מעינית שקשורה לזה: היום שאומרים לכל אשה בהריון לקחת ברזל_ האם זה "הוראת רופה"?
2. איני יודע על מה מדובר. בבקשה תזכיר לי מה היתה השאלה ואוכל לקתן