נכשלתי בשמירת הברית ועם אישה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 29/07/15 01:35 יג באב התשעה

שאלה

שלום לרב ברוך אפרתי אני חילוני ולפני כמה זמן הצלחתי לשמור על עצמי ולא הוצאתי 25 זרע לבטלה ולפני כמה זמן יש לי מחשבות שאם אני לא מוציא זרע לבטלה ולא מקיים יחס מין עם נשים אז אני הומו ולכן נשברתי וקיימת יחס מין עם אישה ואני יודע שיציר הרע מצליח לגרום לי להוצאי כל פעם אז מה לעשות אני רוצה לחזור בתשובה אבל כל פעם אותו דבר ויש לי עוד פעם מחשבות ואני כבר לא יודע מה לעשות.תודה על עזרה.

תשובה

שלום

אני מבין את החשש שלך, ואת הצורך להוכיח לעצמך את בריאותך המינית.
מעשיך אסורים, חמורים, ועליך לחדול מהם באופן מיידי.
את הבירור הפנימי שלך תפנה לדרכים מותרות ומקצועיות יותר, כגון שיחה קבועה עם רב המבין לרוחך ומכיר אותך. יתכן שהדברים נובעים ממבוכה עמוקה יותר בנפש.
גם אם אתה חושש שנטייתך הפוכה, אסור להשחית זרעך ואסור ליפול באישות עם אשה שאינך נשוי אליה. תתרחק מאינטרנט ללא סינון, והדבק בחברת ת"ח. אל תתחבר לחברת עמי ארצות המשפיעים עליך.

אתה יכול לצאת מהמבוכה ומהמקום הזה, אם תרצה בכל ליבך ואם תפעל בנחישות.

חזק ואמץ