קרי ביום כיפור

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 05/10/14 13:33 יא בתשרי התשעה

שאלה

שלום כבוד הרב עניין שמאוד מטריד אותי..ביום כיפור האחרון בין תפילת מוסף למנחה הלכתי לישון והיה לי הירהור עבירה בחלום ויצא לי קרי..ישר קמתי ובכיתי והתפללתי מנחה ונעילה בכוונה מהלה..ידוע שמי שרואה קרי ביום כיפור הקדוש לא יסיים שנתן אני מאוד חושש אשמח שכבוד הרב יגיד לי מה לעשות אני מאוד מפחד ואולי ירגיע אותי טיפה ..אשמח לתשןבה מהיאה תורה מראש ...

תשובה

בס"ד
שלום רב,

עסקנו בשאלה כזאת לפני שבוע
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=313373