שירי ארץ ישראל בשבת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/09/14 19:04 כב באלול התשעד

שאלה

שלום רב,

בני יחגוג בר מצוה בשבת פרשת לך-לך והאירוע היחיד שאנו עושים זו סעודת שבת גדולה לאחר התפילה לכל המוזמנים. כיוון שמדובר בשבת לך-לך בה מופיעה בפרשת השבוע הבטחת הארץ חשבנו לשלב בארוחה יחד עם שירי שבת גם שירי ארץ-ישראל אחרים העוסקים במקומות בארץ. רציתי לשאול ראשית האם יש בכך בעיה הלכתית ומעבר לכך האם נראה לרב כי הדבר ראוי.

תודה ושנה טובה

תשובה

שלום וברכה

הדבר נראה גם מתאים מאוד וגם ראוי, ולמעשה יש לנו זמירות רבות בנושאים שונים שחוברו כך.

כל טוב