משחקים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 21/07/14 19:50 כג בתמוז התשעד

שאלה

שלום עוד פעם כבוד הרב רציתי שתעזור לי באיזה שאלה שמטרידה אותי נורא...אני אוהב בזמן הפנוי לשחק משחקי מחשב וקפצה לי מחשבה שאולי הדבר זה חטא בגלל שזה עבודה זרה ? וזה ממש העציב אותי מאוד כי אני מאוד אוהב לשחק בזמן הפנוי זה גורם לי לשמחה ומשחרר אותי איך אני מוציא את המחשבה הזאת

תשובה

בס"ד
שלום רב,

משחקי מחשב אינם עבודה זרה אלא אם כן יש בהם עיסוק באלילים כלשהם.
יש קושי גדול אחר - הפרזה בשעות המוקדשות למשחקי מחשב יכולה להיות ביטול תורה.