זיווג

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 19/11/06 18:20 כח בחשון התשסז

שאלה

יצאתי עם בחור פגישה אחת. וזה היה נראה לשני הצדדים. למחרת הוא טען שיש לו שני שאלות שהוא צריך לשאול את הרב שלו.

הוא שאל את הרב והרב אמר שלפי זה אין התאמה.

אינני יודעת מהן השאלות שהוא הציג בפניו.

אך שאלתי היא: האם יש לי מה לעשות בעניין? אולי לפנות גם אני אל הרב כי אולי הוא הציג שאלות עפ"י התרשמותו הדלה מימני?

אולי אני עלולה לפספס את זיווגי? או שפשוט לקבל את דברי הרב ולהשלים עם זה?

אשמח מאוד לתשובה בעניין !

תודה רבה

תשובה

אם הבחור אמר שיש לו שתי שאלות שהוא צריך לשאול את הרב שלו, זה אומר שהוא הרגיש ש"יש מקום להמשיך", אבל לא יותר מכך. אם הוא היה מרגיש שאין לו שאלות, הוא לא היה שואל את הרב כלום. אין לך מה להצטער. אל תרגישי "פספוס". נקווה שבקרוב תמצאי את זיווגך.