התאהבות וירטואלית

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/04/12 00:50 י בניסן התשעב

שאלה

בס"ד

כבוד הרב, שלום וברכה!

בראשית דבריי אני רוצה להודות על מלאכתם הקודש והעשייה החשובה הזאת!

לאחרונה התקיימה תכנית טלוויזיה שאחד המשתתפים בה כבש אותי למרות שאין לי היכרות אישית איתו וכל ההיכרות נעשית דרך המסך בלבד. היה בו משהו מאוד כובש וחינני, המראה והחיוך שלו שגרמו לי להתאהב. חוץ מההתרשמות החיצונית, עקבתי אחריו גם בקטעי וידיאו שפורסמו באינטרנט והוא עשה רושם של אדם נעים הליכות, אנשים אוהבים אותו ומפרגנים על הטוב לב שלו, משהו שעוד יותר חיזק בי את ההתעניינות בו. מה גם שהוא בא ממשפחה דתית מסורתית שגם הוסיף לעובדה שזה יכול להסתדר מבחינה שכלית. חשוב לי לציין שאני לא נמשכת לגברים בקלות והוא ממש ממש כבש אותי! אני לא מצליחה להשתחרר. אני מתקרבת לגיל 20 וגם הרמה הדתית מאוד חשובה לי וחוץ מהעובדה שהוא לא ממש דתי - הוא כאילו הגבר האידאלי (בדברים שהצלחתי להכיר ולקלוט). מה שעוצר אותי מללכת על זה - זה הפער הדתי. להערכתי אם הוא היה דתי הייתי מפעילה גורם שלישי כדי לנסות כן להיכנס לקשר..

אני די מרגישה שזה כן מעט גורם לי ליצירת אשליות לא הגיוניות לגביו וריחוק רוחני מהקב"ה אבל אני כ"כ רוצה שזה יקרה, אני אומרת לקב"ה שיחזיר אותו בתשובה ויזווג בינינו, וקשה להשתחרר מזה..

מה עושים??

האם מותר לי לבקש דבר כזה מריבונו של עולם?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

שאלת אותתי בעבר שאלה קצת דומה,

אני חושב שאת זקוקה להדרכה,

אשמח לעזור לך בטלפון 052-7710491

בברכה,

דני ארגמן