דחוף. מעבר ליישוב חדש על אף סירוב ועדת קבלה

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 30/08/17 14:55 ח באלול התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב,

אישתי ואני נשואים והורים לארבעה ילדים. לאחרונה שקלנו לעבור ליישוב שכן דתי אשר מתקיימת בו ועדת קבלה. לצערי לא עברנו את הועדה ללא שנומק. על אף האמור הגיעה הזדמנות לשכור שם בית מרווח יותר וחתמנו על חוזה מול המשכיר על אף הוועדה.

נכון לעכשיו בעל הבית נמצא במצב לא נוח מול הוועדה ולהבנתנו אף מוזמן לדין תורה על כך

לא ברור לנו איך לנהוג בעניין והאם אולי אנחנו עוברים על הלכה כלשהי

תשובה

לא כדאי להגיע למקום שלא רוצים אתכם ,יהה לכם לא נעים . לא חושב שאתם עוברים על הלכה כל שהיא.